Trafic paralizat pe DN 6! Impact între două autoturisme și un TIR

Trafic paralizat pe DN 6! Impact între două autoturisme și un TIR

În această seară, pe DN 6, la ieșire din localitatea Domașnea s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un ansamblu de vehicule și două autoturisme.

La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin venind și o autospecială de la Băile Herculane și o ambulanță SAJ. 

„Din primele cercetări, în timp ce un ansamblu de vehicule înmatriculat în Turcia circula în direcția Caransebeș – Orșova, la Km 413+350 m, la ieșire din localitatea Domașnea, ar fi acroșat cu semiremorca un autoturism care circula pe banda a doua a celuilalt sens de mers, care a fost proiectat în autoturismul care circula pe banda întâi. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorul autoturismului care circula pe banda a doua, pe sensul de mers Orșova – Caransebeș, care a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță și transportat la spital. Cei trei conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice”, a precizat IPJ Caraș-Severin.

Între timp, de o parte și de alta a locului unde s-a produs accidentul, s-a format o coloană de autovehicule care s-a întins pe mai bine de 20 de km.

Sursa Expres de Banat

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )