Tânăr bătut după o partidă de cărți

Tânăr bătut după o partidă de cărți

Un tânăr din comuna Tâmna, județul Mehedinți a ajuns la spital după fost bătut de un bărbat. Totul a început de la o partidă o partidă de cărți. Fratele victimei a sunat la Poliție.

La data de 14 noiembrie a.c., ora 22.31, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un tânăr de 21 de ani, din Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că fratele său, de 29 de ani, din comuna Tâmna, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de un alt bărbat, de 49 de ani, în timp ce se aflau la locuința acestuia din urmă, din localitatea Cerneți. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Șimian care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 49 de ani l-ar fi agresat fizic pe bărbatul de 29 de ani, pe fondul unui conflict spontan în urma unui joc de cărți. Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, transmite IPJ Mehedinți.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovirea sau alte violențe. Ulterior, dosarul a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, fiind schimbată încadrarea juridică din lovirea sau alte violențe în tentativă de omor.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )