Primarul comunei Bălăcița, riscă să își piardă mandatul

Primarul comunei Bălăcița, riscă să își piardă mandatul

Primarul comunei Bălăcița, din județul Mehedinți, Constantin Vlăduți, riscă să-și piardă funcția în zilele următoare întrucât a pierdut procesul cu ANI. 

Agenția Națională de Integritate a dovedit prin instanța de judecată, după câțiva ani buni de procese, că primarul comunei Bălăcița, Vlăduți Constantin, este în conflict de interese administrativ. Acest lucru a fost stabilit zilele trecute de către Înalta Curte de Casație și Justiție printr-o hotărâre definitivă, similară cu sentința inițială a Curții de Apel Craiova pronunțată în data de 15 noiembrie 2019.

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au pronunțat marți, 13 septembrie 2022, soluția definitivă în procesul în care primarul a contestat raportul inspectorilor Agenției Naționale de Integritate:

„Detalii soluţie: Respinge recursul formulat de reclamantul Vlăduţi Constantin împotriva Sentinţei nr. 419/2019 din data de 15 noiembrie 2019 pronunţate de Curtea de Apel Craiova – Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, conform art. 402 din Codul de procedură civilă, astăzi, 13 septembrie 2022”.

Sursa Jurnalul Olteniei

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (1 )