Poliţist mehedințean, medaliat cu bronz  la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness

Poliţist mehedințean, medaliat cu bronz  la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness

În perioada 2-7 noiembrie, s-a desfășurat în Spania la Santa Susanna, Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, unde, polițistul mehedințean Mufturel Albert Cristian, luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, a câștigat medalia de bronz.

Dintre cei peste 800 de concurenți din întreaga lume care au participat la competiție, Mufturel Albert Cristian a obținut următoarele rezultate: culturism classic 40-44 medalia de bronz, classic physique 40-44 medalia de bronz și locul 4 la culturism 80.

Rezultatele obținute de campionul nostru întăresc credința că limitele pot fi depășite atunci când dai dovadă de seriozitate, implicare, perseverență și determinare, compensând totodată eforturile susținute și depuse de către acesta de-alungul anilor.

Timp de 16 ani, Mufturel Albert Cristian și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți ca și comandant al echipajului de descarcerare, la data de 1 martie 2021 mutându-se în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mehedinți.      

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )