Părinți arestați după ce și-au bătut fiica în repetate rânduri!

Părinți arestați după ce și-au bătut fiica în repetate rânduri!

În luna martie, Poliția Municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că nepoata sa, o minoră în vârstă de 5 ani a fost agresată de părinți, o femeie de 25 de ani și un bărbat de 33 de ani, ambii din orașul Vânju Mare.

Din cercetări, a reieșit că în perioada august 2021-martie 2022, persoanele în cauză au locuit într-un apartament din orașul Vânju Mare împreună cu minora de 5 ani și alți trei copii, agresând-o fizic în repetate rânduri pe aceasta, fiindu-i pusă în primejdie dezvoltarea fizică, intelectuală și morală.

La data de 26 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub conducerea procurorului stagiar din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, au identificat locația celor doi părinți, care se sustrăgeau urmăririi penale, aceștia deplasându-se în orașul Recaș, județul Timiș, fiind puse în executare două mandate de aducere.

Ulterior, femeia de 25 de ani și bărbatul de 33 de ani, au fost conduși la sediul IPJ Mehedinți în vederea audierii, față de aceștia luându-se măsura reținerii pentru 24 de ore. La data de 27 octombrie, persoanele în cauză au fost prezentate Judecătoriei Vânju Mare cu propunere de arestare preventivă, față de aceștia luându-se măsura arestării preventive pentru 30 de zile. În cauză, se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )