Mașină a poliției, furată din parcarea Biroului Rutier

Mașină a poliției, furată din parcarea Biroului Rutier

Un furt neobișuit a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, la Sibiu. Un individ a sustras o autospecială de poliție și s-a plimbat beat cu ea prin oraș. În drumul său, a oprit mai multe autovehicule în trafic și s-a dat drept polițist. Oamenii legii au pornit pe urmele lui după ce un șofer tras pe dreapta a sunat la 112.

”În jurul orei 02.55, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un bărbat îmbrăcat în ținută civilă a coborât dintr-o autospecială de poliție și i-a solicitat permisul de conducere. De asemenea, persoana care a făcut sesizarea a precizat și faptul că bărbatul respectiv s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice”, relatează IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, în jurul orei 03.35, autospeciala în cauză a fost identificată în localitatea Veștem. Totodată, a fost identificat și depistat și bărbatul care ar fi sustras autospeciala, respectiv un tânăr de 23 de ani, din Roșia, care a mai fost depistat sub influența băuturilor alcoolice în aceeași seară. În prezent, persoana în cauză se află în custodia polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, fiind audiată cu privire la circumstanțele stării de fapt constatate, urmând a fi aplicate măsuri legale în consecință.

Sursa G4media

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )