Luna iulie, plină de evenimente la Drobeta Turnu Severin

Luna iulie, plină de evenimente la Drobeta Turnu Severin

La Drobeta Turnu Severin începe din acest weekend Severinul Estival, iar Cetatea Medivală își deschide porțile cu spectacole și ateliere meșteșugărești. Pe 8 iulie, în prima seară a Severinului Estival, artista Izabela Barbu, sau Jezebel așa cum este cunoscută de public vine la Severin, într-un concert în aer liber, chiar în fața Fântânii Cinetice. La Cetatea Medievală, tânăra artistă, Alexandra Rebeca Iancu va cânta la harpă, în prima seară dedicată epocii medievale.
„Severinul Estival a avut un feedback foarte bun și iată că în această vară îi invităm pe severineni într-o zonă artistică urbană, în mijlocul orașului, pentru a participa la diferite concerte. Pe copii îi așteptăm și duminica între orele 19.00-21.00, veți vedea animatori, baloane modelabile, pictură pe față și tot felul de personaje îndrăgite de copii.”, spune Delia Rîmniceanu, managerul Palatului Culturii din Drobeta-Turnu Severin.

Și iubitorii de muzică medievală au ocazia perfectă, să se bucure de concerte în această vară. La Cetatea Medievală vor avea loc în fiecare seară de vineri, spectacole cu muzică și ateliere meșteșugărești, toate pregătite în detaliu, pentru ca vizitatorii să trăiască fiecare poveste pusă în scenă de artiștii invitați la Severin.

„De asemenea puteți să vă petreceți timpul liber și în Cetatea Medievală, acolo unde în fiecare vineri vor avea loc spectacole, muzică medievală și tradițională, ateliere meșteșugărești. Le oferim în felul acesta o vară deosebită tuturor severinenilor și nu numai, pentru că suntem obișnuiți să vină la noi și oameni din Serbia dar și din alte zone ale țării, ” a mai declarat Delia Rîmniceanu

Severinul Estival, este un proiect pe care municipalitatea îl derulează deja de câțiva ani și a devenit extrem de apreciat de public, mai ales că artiștii sosiți la noi în oraș sunt îndrăgiți atât în țară cât și peste hotare.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )