Autoutilitară prezentată la inspecția RAR cu etrierul prins cu un „șoricel“ de plastic

Autoutilitară prezentată la inspecția RAR cu etrierul prins cu un „șoricel“ de plastic

Inspectorii RAR au fost lăsați, încă o dată, fără cuvinte când un șofer a venit cu un autovehicul pentru eliberarea CIV. Inspectorii au găsit un etrier demontat de pe fuzetă și prins cu „șoricei” de plastic pe puntea spate, cu pistonul blocat cu o bucată de lemn pentru a nu ieși complet din locașul lui și a duce la pierderea lichidului de frână.

Șocul pe care l-a avut proprietarul autoutilitarei când inspectorii RAR i-au prezentat ce au descoperit arată că omul a fost un cumpărător de bună-credință.

Acesta le-a spus inspectorilor RAR că a ajuns noaptea la întâlnirea cu vânzătorul, a inspectat vizual mașina și a decis să o cumpere.

Acest autovehicul a fost respins de reprezentanța RAR, nu a primit CIV și nu va primi documentul până când nu va fi readus în condiții tehnice optime.

„Ne bucurăm că noul proprietar s-a prezentat la RAR înainte de a circula cu autoutilitara încărcată cu marfă și nu vrem să ne gândim la ce s-ar fi putut întâmpla în cazul unei frânări de urgență. Nu vă puneți viața în pericol! Atragem frecvent atenția asupra importanței verificării amănunțite a autovehiculelor utilizate, înainte de achiziționare, pentru că anul fabricației sau proveniența nu pot garanta starea tehnică“ au precizat reprezentanții RAR.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )