Marius Screciu a fost reales în funcția de președinte al PSD Drobeta Turnu Severin 

Marius Screciu a fost reales în funcția de președinte al PSD Drobeta Turnu Severin 

Primarul Marius Screciu a fost reales în funcția de președinte al PSD Drobeta Turnu Severin și propus pentru alegerea în funcția de prim-vicepreședinte al PSD Mehedinți, la alegerile județene programate pentru a doua jumătate a lunii noiembrie.

La conferința municipală a PSD au mai participat senatorul Liviu Mazilu, deputații Alin Chirilă și Cornel Folescu, prefectul Alin Isuf și o delegație importantă a Organizației Municipale.

,,Am primit, în cadrul Conferinței de alegeri a Organizației Municipale, votul colegilor mei pentru a ocupa, pentru încă un mandat, funcția de președinte al PSD Drobeta Turnu Severin și, pe această cale, le mulțumesc pentru încredere. Deși consider că rezultatele activității și implicării mele atât în plan politic, cât și administrativ vorbesc de la sine, realegerea mea în această funcție mă responsabilizează, atât pe mine, cât și pe echipa mea. Se impune să păstrăm același grad ridicat de implicare, să rămânem alături de oameni și să le demonstrăm și să îi convingem că reprezentăm, în continuare, cea mai bună opțiune politică. Sunt președinte al PSD Drobeta Turnu Severin, dar sunt primarul tuturor severinenilor și voi rămâne consecvent obiectivului meu principal, acela de a fi aproape de oameni, de a continua strategia de dezvoltare a orașului nostru și a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor”, a declarat Marius Screciu.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )