24 permise și 9 certificate reținute, amenzi de peste 100.000 de lei, în numai 48 de ore

24 permise și 9 certificate reținute, amenzi de peste 100.000 de lei, în numai 48 de ore

În ultimele 48 de ore, poliţiştii mehedințeni au acţionat în tot județul, pentru prevenirea și descurajarea oricăror fapte antisociale. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 374 sancțiuni contravenționale, în valoare de 106.670 lei. Totodată, pentru încălcarea normelor rutiere au fost reținute 24 de permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.

Un bărbat de 26 de ani, din comuna Godinești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 670, în localitatea Nadanova, a fost depistat de polițiști fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub apectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Un alt bărbat de 39 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Câmpului, în orașul Strehaia, a fost depistat având exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendată. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub apectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Dârvari, a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea un autoturism pe DJ 562 B, în localitatea Gemeni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub apectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )