Un bărbat din Mehedinți a fost reținut de polițiști, după ce a vândut o maşină cu acte false

Un bărbat din Mehedinți a fost reținut de polițiști, după ce a vândut o maşină cu acte false

Poliţiştii din judeţul Mehedinţi şi jandarmii au făcut o percheziţie la locuinţa unui bărbat care a vândut o maşină prezentând acte false care atestau că autoturismul a fost scos din evidenţele fiscale ale Primăriei din comuna Hinova. Acesta a fost reţinut 24 de ore. Percheziţia a avut loc în cursul zilei de marţi, scrie news.ro.

”La data de 22 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Şimian, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi şi al poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui bărbat, de 35 de ani, din comuna Hinova, bănuit de săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătura privată. În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe bunuri folosite la comiterea infracţiunii, precum şi două contracte de înstrăinare/dobândire a unui mijloc de transport, contracte falsificate prin aplicarea de ştampile şi semnături, care atestau scoaterea autovehiculului din evidenţele fiscale ale unei instituţii publice”, transmite IPJ Mehedinţi.

Practic, bărbatul a prezentat cumpărătorului maşinii acte false care păreau emise de Primăria Hinova şi care atestau că autoturismul a fost scos din evidenţele fiscale.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunerea de luare a unei alte măsuri preventive, mai precizează IPJ Mehedinţi.

Cercetările sunt continuate pentru fals în înscrisuri sub semnătura privată în formă continuată.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )