Severinul îmbracă haine de sărbătoare

Severinul îmbracă haine de sărbătoare

Primăria Drobeta Turnu Severin dă startul sărbătorilor de iarnă pe data de 30 noiembrie, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun și aprinderea iluminatului festiv. Orășelul Copiilor se va deschide pe data de 2 decembrie, când, de la ora 16.00, copiii sunt așteptați la un concert susținut de Gașca Zurli, în fața Palatului Culturii „Teodor Costescu”.

Veți descoperi personaje de poveste, marionete gigant, figurine de basm și ornamente care ne vor transforma orașul într-un colț de poveste, din care, bineînțeles, nu poate lipsi întâlnirea emoționantă a copiilor cu Moș Crăciun!

Tot de joia viitoare, Scena Crișan se va umple de voie bună și muzică festivă, cu un spectacol special susținut de Cleopatra Stratan și Edward Sanda, eveniment ce va marca pornirea iluminatului festiv în oraș.

Orășelul Copiilor se deschide oficial pe data de 2 decembrie la ora 16.00 cu un concert minunat susținut de Gașca Zurli, în fața Palatului Culturii Teodor Costescu. Până pe 22 decembrie, Căsuța lui Moș Crăciun, amplasată în Sala Gheorghe Anghel a Palatului Culturii, va fi locul în care cei mai mici dintre severineni vor găsi numeroase surprize.

Vă așteptăm să împărtășim împreună bucuria sărbătorilor și să creăm amintiri de neuitat în orașul nostru!”, au transmis reprezentanții Primăriei Drobeta Turnu Severin.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )