Școala Regele Mihai I, modernizată complet

Școala Regele Mihai I, modernizată complet

Elevii și profesorii de la Școala Regele Mihai I se bucură de una dintre cele mai moderne şcoli din Drobeta-Turnu Severin, dotată cu echipamente și toată infrastructura necesară educaţiei din ciclul primar şi gimnazial. Cu o investiție de peste 3,5 milioane de lei, provenind din fonduri europene, școala a fost supusă unei reabilitări ample, ce a inclus lucrări de izolare termică și modernizare a tuturor instalațiilor electrice, termice și sanitare. În plus, școala a fost autorizată în privința siguranței la incendiu.

Toate spațiile, inclusiv cele sanitare și sala de sport au fost renovate, mai exact, fiecare sală de clasă dispune de mobilier nou, de echipament IT modern, lucru care nu poate decât să ne bucure, să ne ușureze munca și să facă din activitățile noastre de predare, activități interactive și mult mai atractive pentru elevii noștri.” a declarat Daniela Ispas, directorul Școlii Gimnaziale Regele Mihai I.

Mobilierul vechi a fost înlocuit cu piese noi și confortabile, iar tehnologia IT modernă a fost adusă în fiecare sală de clasă, incluzând calculatoare, imprimante, videoproiectoare și table magnetice. Școala este pregătită, acum, să răspundă cerințelor actuale ale elevilor și profesorilor.

Suntem mândri de ceea ce am realizat aici, școala este reabilitată total, modernizată, am refăcut instalațiile electrice, termice. În același timp am și dotat-o, toate clasele au bănci noi, catedre, avem laboratoare cu dotări moderne. În acest moment, Școala Gimnazială Regele Mihai I, poate fi considerată un etalon în ceea ce înseamnă un act educativ de calitate.” a precizat Marius Screciu, primarul orașului Drobeta-Turnu Severin.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )