Școala a început astăzi, cu modulul 3 de cursuri

Școala a început astăzi, cu modulul 3 de cursuri

Elevii s-au întors în bănci, astăzi, 8 ianuarie, marcând începutul ,,modulului 3” de cursuri. Școlarii vor avea însă parte de o nouă pauză în luna februarie, ,,vacanța de schi”.

Ca și în anii anteriori, în 2024, ,,vacanța de schi” este una mobilă ceea ce face ca fiecare județ să aibă o structură ușor diferită a anului școlar: modulele 3 și 4 sunt diferite ca durată. În funcție de cum a fost poziționată vacanța de schi, din februarie, modulul 3 durează 6, 7 sau 8 săptămâni și influențează și durata modulului 4 de cursuri, informează Edupedu.ro

Primii care vor avea vacanță sunt elevii și profesorii din Bistrița-Năsăud și Satu Mare, 12 și 18 februarie. Elevii și profesorii din 25 de județe și Municipiul București vor avea vacanța „mobilă” din 19 până în 25 februarie. Județele sunt: Argeș, Bihor, Botoșani, Brăila, Buzău, Călărași, Cluj, Caraș-Severin, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Ialomița, Neamț, Olt, Prahova, Teleorman, Vaslui, Vrancea, Sălaj.

Săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024 a fost aleasă de 14 inspectorate școlare: Alba, Arad, Bacău, Brașov, Constanța, Dolj, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea și Vâlcea.

Sursa Digi24

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )