Pistolarul din Severin, după gratii

Pistolarul din Severin, după gratii

Tânărul, în vârstă de 18 ani din Drobeta Turnu Severin, care și-a pus o cagulă pe cap, a pătruns în apartamentul a doi soți și i-a împușcat cu un pistol cu bile, a ajuns în arestul IPJ Mehedinți.

Din fericire, cei doi soți, pe care acesta i-a împușcat au scăpat cu răni ușoare, întrucât gloanțele nu au fost letale, ci de cauciuc.

”Din cercetarea la fața locului a reieșit faptul că tânărul în vârstă de 18 ani, purtând cagulă și având asupra sa un pistol tip airsoft, cu bile de cauciuc, de calibrul 50 mm, profitând de faptul că ușa apartamentului era neasigurată, a pătruns în interior și ar fi solicitat să îi dea banii trăgând mai multe focuri către persoanele din locuință. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept”, a precizat IPJ Mehedinți.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru trei fapte: tentativă la tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept. Miercuri, individul ca fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, pentru a se stabili o măsură împotriva acestuia. 

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )