Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de la Universitatea Craiova, după eșecul cu FC Argeș, scor 1-2, în grupa D a Cupei României.

Mirel Rădoi s-a arătat profund deranjat de atitudinea celor din conducerea clubului, inclusiv de declarațiile făcute de către președintele Sorin Cârțu, omul care l-a dorit cu insistență în Bănie.

„Semnalele care au tot fost după această partidă pentru mine au fost clare. Rezultatele nu sunt consecința unui joc slab. Dacă m-aș lua după nea Sorin (n.r. Cârțu), ar fi consecința unui joc slab. O să îi predau lui legitimația să revină la echipă. Înceamnă că a înțeles greșit mesajul.

(n.r. s-a răzgândit în drumul dinspre flash interviu spre zona mixtă) E drumul lung de aici până sus. Am cugetat la ceea ce s-a întâmplat. Acum am luat decizia. În momentul în care stai și le pui cap la cap…. am tot colectat informații și lucrurile care s-au spus, iar multe dintre ele au venit din interior. Decât să fie o situație implozivă la club, mai bine plec. Orice aș face… m-ați criticat că m-am luat de jucători… Dacă eu nu am dreptul să o fac… Cei care conduc au dreptul… Trebuie să se termine lucrurile astea pentru că altfel Craiova nu va ajunge să câștige titlul. Nu făceam altceva decât să ne păcălim singuri. Îmi pare său că nu am reușit să ne calificăm în Cupă și îmi pare rău pentru ceea ce las în vestiar. Am ajuns la concluzia că nu pot să fac mai mult. Au apărut aceste lucruri care nu fac decât să dinamiteze și mai mult…”, a spus Mirel Rădoi, la zona mixtă, după meciul cu FC Argeș.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (2 )