Iphone 14 și Apple Watch Series 8 vor fi lansate astăzi

Iphone 14 și Apple Watch Series 8 vor fi lansate astăzi

Apple va organiza azi, 7 septembrie, tradiționalul său eveniment de toamnă unde vor fi prezentate telefoanele iPhone 14 și noua generație de Apple Watch. Zvonurile spun că iPhone-urile vor fi mai scumpe, iar Apple Watch va beneficia de un model Pro, cu ecran mai mare. 

Seria iPhone 14 este aşteptată să fie compusă din patru modele – iPhone 14 şi iPhone 14 Pro cu ecrane de 6,1 inch, iPhone 14 Max şi iPhone 14 Pro Max cu ecrane de 6,7 inch. Alături de acestea, ar putea fi prezentate şi ceasurile Apple Watch Series 8.

Este sigur că iPhone 14 va avea un procesor mai puternic și ar fi de așteptat ca bateria să aibă autonomie mai bună. Alte informații spun că vor fi îmbunătățiri importante la fotografia pe timp de noapte.

Sunt mai multe zvonuri legate de ce se va schimba la noile iPhone-uri, iar unul ar fi că se va renunța la modelul Mini. iPhone 13 Mini are ecran de 5,4 inci, iar la iPhone 14 s-ar putea să nu mai existe un model Mini, ci patru modele (cele standard și versiunile Pro, în variante cu ecran de 6,1 inci, respectiv 6,7 inci).

Sursa știripesurse.ro

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )