Investiții pentru locuitorii din comuna Braniștea

Investiții pentru locuitorii din comuna Braniștea

În localitatea Braniștea a fost inaugurat un parc al tineretului cu spații de joacă, zone de recreere, aparate de fitness, bănci și un foișor. Totodată, a fost restaurat Monumentul Eroilor din localitate, în semn de respect pentru cei care s-au jertfit.
Și zona adiacentă Monumentului a fost amenajată și spune acum poveștile personalităților istorice care merită păstrate în conștiința oamenilor.

“Toate acestea fac din comuna Braniștea o zonă prietenoasă și arată respectul primarului Ion Marin și al consilierilor locali pentru locuitori!
Împreună cu colegii mei, din cadrul Partidului Social Democrat, prefectul Alin Isuf, senatorul Liviu Mazilu, deputații Alin Chirilă și Cornel Folescu, președintele TSD Mehedinți, Alexandru Cojocaru, am fost alături de domnul primar, pe care îl felicit și pe această cale pentru toate obiectivele de investiții pe care le realizează!
De la nivelul Consiliului Județean Mehedinți, am susținut dezvoltarea acestei comunități și o voi face în continuare!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, prezent la eveniment.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )