Începe noul an universitar

Începe noul an universitar

Astăzi, 26 septembrie, începe noul an universitar. Anul acesta, universităţile sunt cele care pot să decidă dacă vor sau nu să facă jumătate din cursuri online.

În vară, agenția care asigură standardele în învățământul superior, ARACIS, a aprobat standardele pentru predarea online în universități.

În acest sens, instituția a stabilit că, la ciclul de licență, până la 50% din cursuri și 25% din activitățile practice pot fi online, iar la master și studii doctorale – maxim 60% online pentru activități de învățare-predare, maxim 35% pentru activități practice și cercetare.

Universitatea din București a decis, săptămâna aceasta, că activitățile online, la nivel de licență, nu trebuie să depășească 25% din totalul activităților.

La Iași, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” a anunțat că activitățile vor fi integral față în față, la nivel de licență.

Academia de Studii Economice din Capitală a anunțat, pe site-ul propriu, că în anul universitar 2022-2023, organizarea și desfășurarea activităților didactice se va realiza cu prezența în campus.

Sursa ziare.com

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )