Hidroelectrica a primit 40.762 de plângeri de la clienții săi

Hidroelectrica a primit 40.762 de plângeri de la clienții săi

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România și compania care atrage din ce în ce mai mulți clienți casnici pe partea de furnizare din cauza ofertei foarte bune, a primit, în primul semestru al acestui an, 40.589 de plângeri de la clienții casnici, potrivit datelor publicate de companie.

Hidroelectrica a primit, în total, 40.762 de plângeri de la toți clienții, dintre care 40.589 de la clienții casnici, iar aproape toate plângerile (40.476) au fost întemeiate, doar 286 fiind catalogate de companie ca nesoluționabile, conform centralizării Hidroelectrica la șase luni.

Cele mai multe plângeri au vizat, așa cum era de așteptat, facturarea energiei consumate, știut fiind deja că Hidroelectrica nu trimite facturi cu lunile și că lucrează la rezolvarea acestui impediment – circa 25.000. Dintre acestea, mai mult de o treime, adică peste 8.500, nu au fost rezolvate în termenul legal.

Urmează, ca număr, plângerile legate de ofertare (aproape 4.900), dar marea lor majoritate au fost rezolvate de companie în termenul legal – doar 5% nu au fost soluționate.

Compania a ajuns să primească, luna trecută, 5.000 de cereri pe zi de la consumatori casnici care doresc să devină clienți ai companiei. Hidroelectrica spune că nu va refuza nicio cerere furnizare de energie electrică venită din zona consumatorilor casnici.

Sursa economica.net

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )