Furtuna a facut ravagii în Mehedinți

Furtuna a facut ravagii în Mehedinți

Furtuna de vineri noaptea a făcut, ravagii în Oltenia! Rafalele de vânt și precipitațiile au alertat Inspectoratele pentru Situații de Urgență din mai multe județe.
Astfel, în Mehedinți, pompierii ISU au intervenit în mai multe localități.
Mai mulți copaci au fost doborâți la pământ, iar bucăți din acoperișuri au căzut pe mașinile parcate în Drobeta-Turnu Severin.

„Ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice prognozate de cele două avertizări Cod Roșu, în dispeceratul ISU Mehedinți au fost înregistrate 64 de apeluri din partea cetățenilor.
Pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină, în municipiul Drobeta Turnu Severin și municipiul Orșova, pentru gestionarea mai multor situații de urgență.
Aceștia au acționat pentru îndepărtarea unor elemente de acoperiș, pe Strada Adrian și Aleea Castanilor, care au afectat mai multe autoturisme.
De asemenea, salvatorii au acționat pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil pe următoarele străzi din municipiu: zona Gării, Strada Traian, Aleea Castanilor, Strada Crișan, Strada Kiseleff, Strada Ilie Balaci, Strada Cicero, dar și în localitatea Cerneți.
Stația Vânju Mare a acționat pentru degajarea unor copaci căzuți, în satul Hotărani.
Stația Strehaia intervine pentru degajarea unui copac și a unui stâlp, în satul Arginești.
Pentru asigurarea unui răspuns prompt în cazul înregistrării unor situații deosebite, a fost activată și grupa operativă a ISU Mehedinți.”, a transmis ISU Mehedinți.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )