Festivalul smochinelor, de la Svinița

Festivalul smochinelor, de la Svinița

Cea de-a XXIV-a ediție a Festivalului Smochinelor a adus la Svinița oaspeți importanți, E.S. Stefan Tomasevic, ambasadorul Serbiei în România și E.S. Vladan Tadić, consulul general al Serbiei la Timișoara, deputat al Uniunii Serbia în România Ognean Crîstici, primari și reprezentanți ai unităților administrativ teritoriale cu care comuna Svinița are parteneriate, din Serbia, chiar Republica Moldova și din Stei, județul Bihor.
La eveniment, au fost prezenți președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu, prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, deputații Alin Chirilă, vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, directorul general adjunct al AFIR, Dorel Stăicuț, consilieri județeni și mai mulți primari din județul Mehedinți.

Smochinele sunt deja un brand al județului Mehedinți, nu doar al comunei Svinița, iar acest lucru se datorează localnicilor și primarului Nicolae Curici, care au primit sprijin de-a lungul anilor din partea Consiliului Județean Mehedinți și a PSD pentru ca azi, comuna Svinița să fie una dintre cele mai frumoase din județ. Aici, drumurile sunt asfaltate, există rețea de apă și apă uzată și s-au făcut investiții importante astfel încât nevoile oamenilor să își găsească rezolvare.
M-am bucurat să o întâlnesc la Svinița pe doamna Elena Moșneguțu, primarul din Hansca, Republica Moldova, un bun gospodar cu care sper să colaborăm în viitor pentru proiecte de investiții comune.
Felicitări locuitorilor din Svinița și felicitări primarului Nicolae Curici pentru această nouă ediție a Festivalului Smochinelor!
„, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )