FESTIVALUL CONCURS “PONOARE, PONOARE”, ediția a XVII-a

FESTIVALUL CONCURS “PONOARE, PONOARE”, ediția a XVII-a

Frumoasa localitate mehedințeană de sub munte, Ponoarele, a răsunat seara trecută, de cântecele tinerilor talentați care au venit din toate colțurile pentru a participa la cea de-a XVII-a ediție a Festivalului Național de Folclor “Ponoare, Ponoare”!
Au evoluat pe scenă 22 de concurenți veniți din multe zone ale țării să cânte în fața juriului și publicului din Mehedinți. Sunt tineri din Dâmbovița, Sălaj, Alba, Argeș, Prahova, Botoșani, Gorj, Dolj, Olt, Giurgiu și Mehedinți, care au fost acompaniați de Ansamblul Profesionist “Danubius” din cadrul Centrului Cultural “Nichita Stănescu” al Consiliului Județean Mehedinți.

Festivalul Concurs “Ponoare, Ponoare” se identifică cu zona de nord a județului Mehedinți, pe care o promovează și o ține în sufletele participanților, dar și ale turiștilor veniți la spectacol. Mii de oameni au fost aseară în poiana din Ponoarele să se bucure de vocile concurenților, dar și de cele ale artiștilor consacrați ai zonei.
“Ponoare, Ponoare” este o rampă de lansare pentru mulți tineri care au potențial pentru o carieră frumoasă în muzica populară și este un eveniment de suflet al lui Georgică Pătrașcu, un primar gospodar și un om profund atașat de valorile noastre autentice, pe care le duce mai departe prin organizarea acestui festival în fiecare an. Evenimentul a început cu parada portului popular, la care au participat copii și tineri din toate comunele din zona Podului lui Dumnezeu. M-am bucurat să le fiu alături, împreună cu deputatul Alin Chirilă, și să urez succes participanților în concurs!
”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, prezent la eveniment.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )