Explozie la Șantierul Naval Orșova, la o navă aflată în reparații

Explozie la Șantierul Naval Orșova, la o navă aflată în reparații

Este alertă în județul Mehedinți, acolo unde a fost activat planul roșu de intervenție.

Un accident de muncă, deosebit de grav s-a petrecut miercuri, după amiază, la Șantierul Naval Orșova. O explozie a avut loc la o navă care se afla în acel moment în reparații. La fața locului au fost chemate de urgență mai multe echipaje de ambulanță. Potrivit reprezentanţilor ISU Mehedinţi, explozia nu a fost urmată de incendiu.

Trei persoane au ajuns la spital cu arsuri, pentru a fi evaluate medical. Inițial s-a spus că unul dintre ei este în stare gravă, dar medicii au confirmat că toți trei se află într-o situație disperată. Victimele sunt conștiente, una fiind în stare mai gravă.  Acestea vor fi transportate la spital, unde vor fi evaluate.

”Din datele pe care le avem, în urma exploziei care a avut loc la Şantierul Naval Orşova, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale. Explozia a avut loc în urma unei acumulări de gaze şi nu a fost urmată de incendiu. Au intervenit un SMURD şi o ambulanţă SAJ. Autospeciala SMURD a preluat o victimă care are arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului. O altă victimă a fost preluată de SAJ, iar o a treia a fost dusă la spital de angajaţii şantierului”, transmite ISU Mehedinţi.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )