Contract în valoare de 230.000 de euro, semnat în cadrul PNRR

Contract în valoare de 230.000 de euro, semnat în cadrul PNRR

Astăzi a fost semnat, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul pentru realizarea Planului de Amenajare a Teritoriului Județului, în urma cererii depuse de Consiliul Județean Mehedinți.

Contractul cu o valoare de 230.000 de euro a fost semnat de vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ramona Cupă, în prezența deputatului Alin Chirilă.

“Mă bucur că cererea a fost aprobată pentru finanțare și așa cum a obișnuit, Consiliul Județean Mehedinți folosește toate oportunitățile de atragere a fondurilor europene! Contractul cu o valoare de 230.000 de euro, iar documentația ce se va realiza va corela datele demografice și specificul județului Mehedinți cu Planul de Amenajare a Teritoriului național și Planul de Amenajare a Teritoriului Zonal, dar și cu programele guvernamentale sectoriale și alte programe de dezvoltare. Totodată, Planul de Amenajare a Teritoriului Județului are un rol important pentru investiții, turism și dezvoltarea unitară a județului.”, a transmis Ramona Cupă, vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți. 

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )