Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți pe 14 octombrie

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți pe 14 octombrie

Pe 14 octombrie 2022, începând cu ora 10.00, la Palatul Culturii “Theodor Costescu”, sala Gheorghe Anghel, din Drobeta Turnu Severin, AJOFM Mehedinţi organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

Pentru a oferi posibilitatea absolvenţilor instituţiilor de învăţământ şi altor persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, care îşi oferă forţa de muncă, de a se întâlni în mod direct, față în față, cu angajatorii şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului, scopul final urmărit fiind acela ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii lor profesionale.

Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei acţiuni vor fi întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori, catalogul agenţilor economici participanţi.

Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare a acestei noi ediţii a bursei locurilor de muncă pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, tel 0252/319029, e-mail: ajofm.mh@anofm.gov.ro.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (1 )