Bătaie între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Bătaie între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Scandal uriaș între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Cei doi soți s-au întâlnit în casa din Snagov și s-ar fi luat la bătaie. Poliția a intervenit și i-a condus la secție pe cei doi, care ar fi continuat scandalul și acolo. Impresara susține că a fost lovită cu pumnul în față și că Reghe ar fi amenințat că o omoară.

Laurențiu Reghecampf Anamaria Prodan (49 de ani) s-au despărțit în 2021, după un mariaj care data din 2008.

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38 s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt”, se arată în comunicatul Poliției.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Stațiunii Snagov au aplicat două formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise două Ordine de Protecție Provizorii”, transmite sursa citată.

„În cauză au fost deschise două dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe. În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se mai arată în comunicat.

Sursa Digi24

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (2 )