Bărbat reținut, după ce a jefuit un bar din Arginești

Bărbat reținut, după ce a jefuit un bar din Arginești

La începutul lunii octombrie, Poliția Orașului Strehaia a fost sesizată, de o femeie din comuna Butoiești cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi sustras din interiorul unui bar, din localitatea Arginești, mai multe cartușe de țigarete, 3.200 de lei, un telefon mobil, un card bancar și un rucsac. 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, în cooperare cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pâncota, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Chișineu-Criș și luptătorii serviciilor pentru acțiuni speciale Mehedinți și Arad, au pus în executare trei mandate de percheziție în  județul Arad la locuințele a trei persoane.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite o parte dintre bunurile sustrase din barul din localitatea Arginești, respectiv un telefon mobil, un card bancar și un rucsac. Doi bărbați, de 22, respectiv 16 ani, au fost aduși la audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți. Față de bărbatul de 22 de ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Mehedinți cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )