În colind la primărie

În colind la primărie

Un grup de copii de la Școala „Alice Voinescu” din Drobeta Turnu Severin, au mers în colindat, în această dimineață la Primărie. La primele ore ale dimineții micii colindători l-au luat cu asalt pe primarul Marius Screciu și au plecat încărcați de cadouri.

În straie populare, animați de spiritul sărbătorii Crăciunului, colindătorii au încântat cu glasurile lor gingașe și calde. Primarul Marius Screciu a primit cu mare bucurie pe toți cei care prin colindele lor au ținut să amintească de minunatele tradiții.

Mai multe instituții ale administrației publice locale vor primi în aceaste zile colindători după datina străbună.

“Sute de colindători poposesc luna aceasta la primărie, aducându-ne în dar bucuria Crăciunului și magia sărbătorilor de iarnă. Suntem un popor care păstrează tradițiile și avem obligația prin toate mijloacele, să transmitem copiilor noștri aceeași dragoste față de obiceiurile care ne definesc ca popor. Mulțumesc din suflet copiilor, părinților și cadrelor didactice pentru implicare și bucuria adusă nouă, tuturor!”, a transmis primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )