Acțiunile polițiștilor mehedințeni continuă

Acțiunile polițiștilor mehedințeni continuă

În ultimele 24 de ore, poliţiştii mehedințeni au acţionat în tot județul Mehedinți, pentru prevenirea și descurajarea oricăror fapte sociale. Activitățile au fost desfășurate în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și s-a urmărit prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de droguri, cu consecințe imprevizibile, din cele mai grave.
Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau subtanțelor psihoactive, precum și sancționareaoricăror abateri de la normele legale constatate în trafic.
În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 155 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 47505 lei.
Totodată, pentru încălcarea normelor rutiere au fost reținute 16 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Iată câteva exemple:

  • La data de 06 iulie a.c., ora 19.09, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, în trafic, un tânăr de 23 de ani, din comuna Florești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, în localitatea Broșteni, fără a poseda permis pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
  • La data de 06 iulie a.c., ora 09.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Orșova au depistat, în trafic, un bărbat de 33 de ani, din orașul Orșova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crizantemelor, după ce ar fi consumat substanțe psihoactive.
    Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat o valoare pozitivă pentru substanța canabis, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )