Acțiuni în trafic ale polițiștilor mehedințeni

Acțiuni în trafic ale polițiștilor mehedințeni

Polițiștii rutieri au desfășurat în ultimele 48 de ore activități pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor psihoactive, precum și sancționarea oricăror abateri de la normele legale constatate în trafic.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 214 sancțiuni contravenționale, în valoare de 78.700 lei. Totodată, pentru încălcarea normelor rutiere au fost reținute 23 de permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Iată câteva exemple:

  • Un tânăr de 17 ani, din comuna Tâmna, a fost depistat de polițiștii din Strehaia, în timp ce conducea un autoturism neîmatriculat pe DJ 561, în localitatea Adunații Teiului. În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
  • Un bărbat de 35 de ani, din orașul Orșova, a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Porțile de Fier, în municipiul Orșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )