Accident rutier produs de un șofer începător

Accident rutier produs de un șofer începător

Un accidentul rutier s-a produs sâmbătă, 10 decembrie, pe DN 67, la ieșire din Halânga. Mașina condusă de către un tânăr începător a ajuns în șanț. Șoferul a fost, minute în șir, în stare de inconștiență, în urma impactului, după care a fost stabilizat de către cadrele medicale. Polițiștii au observat că în mașină existau mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

La fața locului, au intervenit echipaje multiple ale ISU: descarcerare, autospecială SMURD și o autospecială cu apă și spumă, dar și o ambulanță SAJ. 

Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

“Cu puțin timp în urmă, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD pentru salvarea victimei unui accident rutier, produs pe raza localității Halânga. În accident, a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă.
La sosirea salvatorilor, o persoană se afla blocată în interior. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, pompierii au descarcerat de urgență victima, pe care au predat-o, în stare de conștiență, unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Ulterior, persoana a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la autoturismul implicat în accident.”, ISU Mehedinți.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )