8 mandate de percheziție la domiciliile unor persoane fizice, sediul unei persoane juridice și sediul unei unității de învățământ din Severin

8 mandate de percheziție la domiciliile unor persoane fizice, sediul unei persoane juridice și sediul unei unității de învățământ din Severin

Polițiștii din cadrul IPJ Mehedinți-Serviciul de Investigare a Criminalității Economice cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș-Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, au pus în executare 8 mandate de percheziție la domiciliile unor persoane fizice, sediul unei persoane juridice și sediul unei unității de învățământ din Drobeta-Turnu Severin.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate terminale mobile și înscrisuri privind achizițiile de telefonie mobilă.

Din cercetări, a reieșit că, reprezentanții unei instituții de învățământ ar fi achiziționat de la un operator de telefonie mobilă, servicii de internet și telefonie cu mult peste necesitățile de consum ale unității de învățământ.

Totodată, împreună cu un angajat al operatorului de telefonie mobilă, reprezentanții unității de învățământ și-ar fi însușit smartphone-uri și smartwach-uri în valoare de aproximativ 200.000 de lei, device-uri pe care unitatea școlară ar fi trebuit să le primească cu titlu gratuit în baza contractulelor încheiate.

Se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătura privată și delapidare.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )